•  

   

   

   

   

   

   

  "hoeveel talent laat jij liggen?”

 • Waarom een Boost ?

  De manier waarop organisaties opereren verandert snel: 24/7, digitalisering, globalisering en nieuwe concurrenten die dwingen tot verandering van het denken en doen. Wendbaarheid, ook wel agility genoemd, is daarbij de crux.

  Wendbaar en alert

  Om wendbaar en alert te zijn, implementeren veel organisaties agile en lean werken. Zelfsturende teams, coachende managers, wekelijkse scrummeetings, etc. gaan zorgen voor de gewenste omslag in werken en samenwerken. Managers werken minder top-down en meer faciliterend, professionals stellen zich minder afhankelijk op en pakken de eigen regie.

   

  Wendbaarheid begint bij zelfbewuste managers en professionals 

  Talent Boosters legt het fundament voor lef, creativiteit en ondernemerschap bij managers en professionals. We maken mensen bewust van hun talent en potentieel en wat zij daar zelf mee willen. Dat is de basis voor een agile organisatie.

   

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  "zonder doel kom je nergens”

 • - Talent Boosters helpt organisaties transformeren -

  Onze missie is organisaties helpen transformeren. Dit doen we door de basis te leggen voor persoonlijke groei van iedere professional en een organisatiecultuur te creëren waarin mensen elkaar onderling verder helpen.
 •  

   

   

   

  "wij

  inspireren & mobiliseren

  mensen én organisaties"

  door je talenten, dromen & doelen in beeld te brengen

 • Canvas-Me®

  We zorgen dat professionals hun verhaal op orde krijgen door:
   
  - middelen aan te reiken om gerichte keuzes te kunnen maken in leven en loopbaan
  - slim gebruik te maken van alles wat er al is
   
  Het is een proces waarin professionals op een pragmatische manier alle elementen verzamelen om te komen tot hun eigen verhaal. Hiervoor zetten we de Canvas-Me® in.

  "Met de aanpak van Talent Boosters breng je alle elementen die voor jou belangrijk zijn samen tot één verhaal dat in het diepste van je vezels voelt als jóuw verhaal"

  Canvas-Me®

  Canvas-Me® is het ‘canvas’ waarop jouw verhaal tot leven komt. Het vertelt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het is de basis voor je persoonlijk businessplan op een A4.
   
  De gedachte achter het maken van je Canvas-Me® is dat je gelukkiger bent en meer impact hebt als je werk doet dat aansluit bij je innerlijke waarden, drijfveren en verlangens. Hiervoor is zelfonderzoek en zelfinzicht nodig. Je verhaal vormt zich door het aandacht te geven en het te delen met anderen.
   
  Met je Canvas-Me® ontdek je waar je talent ligt, maak je je focus scherp en creëer je een kompas voor wat jij belangrijk vindt in je leven en in je werk. Dit is niet zomaar een invuloefening. In onze programma’s neem je op een pragmatische manier de tijd, rust en ruimte die hiervoor nodig is.
   
 •  

   

   

   

  "vertel de wereld wat je wilt doen en mensen gaan je helpen!"

 • Talent Boost

  De Talent Boost vormt het basisprogramma en bestaat uit vier dagen verspreid over zes weken. De tijd tussen de dagen wordt benut voor gerichte opdrachten, uitwerking en reflectie. Aan het eind van het programma heb je helder overzicht en inzicht in je talenten, drijfveren en ambities. Ook heb je een concreet plan om je doelen en ambities te realiseren.

  Dag 1 | Verzamelen

  Je analyseert je huidige werksituatie. Je gaat aan de slag met je energiebronnen, waarden en kwaliteiten. Je krijgt een completer zelfbeeld.

  Dag 2 | Onderzoeken

  Je krijgt meer input over jezelf en je ‘gebruiksaanwijzing’. Je gaat dieper in op je drijfveren. Je ontdekt wat jou beperkt en hoe je daar slimmer mee om kunt gaan.

  Dag 3 | Regisseren

  We gaan diep in op alle 360°- en reputatiefeedback. Je denkt na over je ideale toekomst. Je kent je ambities en je weet wat te doen staat. Je weet wie en wat je daarbij helpt.

  Dag 4 | Consolideren

  Je brengt alles samen in je Canvas-Me® Je oefent je verhaal in de groep. Na de Boost deel je vol energie en zelfvertrouwen je verhaal met de rest van de wereld.

 • Talent Boost 2023

   

  Naast onze maatwerk en incompany programma's bieden wij hier de mogelijkheid voor open inschrijving:

   

  Groepstraining Talent Boost

  Combinatie van online en offline

  ze trainingen een combinatie van bijeenkomsten (offline) en online (Teams) sessies. In overleg met de deelnemers vinden we de beste combinatie van online en offline, waarbij training impact en veiligheid leidend zijn. Onze trainingslocatie ligt in Haarlem.

  Je kunt je nu inschrijven voor:

   

  Voor: HBO/WO-niveau, teamleider, afdelingshoofd, professional, consultant, senior management, MT-lid, directie.

   

  4 apr / 18 apr /2 mei /16 mei - 2023

  15 mei /29 mei/ 12 juni /26 juni - 2023

   

  Voor: MBO -niveau teamleider, afdelingshoofd, professional.

   

  14 mrt / 7 apr / 21 apr /5 mei - 2023

  24 mrt /7 apr / 21 apr /5 mei - 2023

  23 mei /6 juni /20 juni /4 juli - 2023

   

  Hier kun je je aanmelden voor de groepstraining Talent Boost of een vraag over deze trainingen stellen.

  Individuele training Talent Boost

  Online - data in overleg

  Voor: MBO/HBO/WO-niveau, teamleider, afdelingshoofd, professional, consultant, senior management, MT-lid, directie.

   

  De individuele online Talent Boost bestaat uit vier sessies van ongeveer twee uur. Tussen de sessies door ontvang je huiswerk via mail en post. In overleg bepalen we de data van de vier sessies.

  We kunnen op korte termijn - en op tijden en data die voor jou het beste zijn - van start gaan!

   

  De kosten voor de Talent Boost (groepstraining of individuele training) zijn € 1.775,- excl. btw, incl. materialen.

   

  Hier kun je je aanmelden voor de individuele Talent Boost training of een vraag over deze trainingen stellen.

 • Discover your Course

  Een workshop over het vormgeven van je werk en toekomst

  Vraag je je wel eens af

  • Wat is mijn talent eigenlijk?
  • Hoe en waar kan mijn talent beter tot zijn recht komen in de veranderende wereld waarin ik werk?
  • Hoe vertel ik dit aan anderen op een manier die bij mij past?
  • Hoe werk ik hieraan op een leuke, prettige manier en zonder (eenzaam) geploeter?
    

  Dan is de workshop Discover your Course iets voor jou!

   

  De Discover your Course is voor iedereen die met energie, passie en plezier wil werken en op een veilige manier wil onderzoeken wat hiervoor nodig is, nu en in de toekomst.

   

  Mensen die inspiratie zoeken, meer willen leren en zich hard willen maken voor de dingen die zij belangrijk vinden in leven en werk, zijn van harte welkom op de Discover your Course.

  Wat gaan we doen tijdens de workshop?

   

  Kennismaken met Canvas-Me®​

  In een creatieve en inspirerende omgeving maak je in één ochtend kennis met de kracht van de Canvas-Me®, je persoonlijke businessplan op 1 A4. Dit ene A4tje werkt als een kompas voor belangrijke keuzes in je leven en in je werk.

   

  Inzicht en inspiratie

  Met een kleine groep gelijkgestemden leer je op verschillende manieren naar jezelf kijken. We vertellen over de verschillende werkwijzen om te komen tot je Canvas-Me®. Anderen vertellen hoe zij het hebben ervaren om hiermee bezig te zijn en wat het hen heeft gebracht. Je ontdekt wat je nodig hebt om je eigen Canvas-Me® te maken. Na afloop weet je wat je hiervoor nodig hebt.

   

  Lesje zakelijk tekenen

  Je maakt ook kennis met Zakelijk Tekenen. Verassend snel leer je hoe ideeën eenvoudig gevisualiseerd kunnen worden waardoor je boodschap, of het nou over jezelf gaat of over de inhoud van je werk, sneller, effectiever en leuker overgebracht wordt. Onze partner Buro Brand helpt met het verzorgen van de tekenles.

   

  “Wat een bijzondere ochtend was dit! Ik heb op verrassende manieren veel ontdekt over mezelf en de anderen in de groep. Daarbij is de kracht van eenvoudig tekenen ongekend. Ik ga door met het maken van mijn Canvas-Me®.”

   

   

   

 • Inschrijven Discover your Course

  Agenda

   

  De workshop duurt één ochtend waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Talent benutting
  • Canvas-Me®
  • Zakelijk tekenen
  • Terms & Conditions for ‘success and happiness’

  Kosten

  250,- Euro ex BTW p.p., inclusief tekenmaterialen en koffie/thee etc.

   

  Wil je meer weten over de Discover your Course?

  Data 2023

   

  Groep: We hebben weer Discover your Course groepssessies gepland! Deze vinden plaats bij Buro Brand in Den Haag of bij onze locatie in Haarlem.

   

  Je kunt je nu inschrijven voor:

   

  Vrijdag 31 maart 2023

  vrijdag 21 april 2023

  vrijdag 26 juni 2023

  vrijdag 30 juli 2023

   

   

  Individueel: Wil je liever een Individuele online Discover your Course? Je kunt dat bij het aanmelden vermelden, wij nemen dan contact op om een datum te plannen.

  - Workshops -

  Naast de Discover your Course organiseren wij verschillende soorten workshops; samen met de organisatie of het team stellen we vast welk type interventie het beste bij de beoogde doelen past.

   

  Meer weten? neem even contact op en wij sturen wat voorbeelden.

 •  

   

   

   

   

   

  "er is veel meer mogelijk
  dan je denkt"

  Talent Boost

 • Referenties

  Talent Boosters werkt voor allerlei organisaties. We bogen op veel ervaring met onze programma’s en aanpak, zowel incompany als in open groepen. Ervaringen gedeeld:

   

  “Ik heb veel leiderschapsprogramma’s gevolgd maar dit programma liet me echt over mezelf nadenken. Om dit te doen samen met je eigen MT en daarna met je eigen team is zeer verrijkend”

  Peter Montijn | Program Director Online

  “Tijdens het vierdaagse programma heb ik het stof van mijn interne kompas afgeblazen. Dit heeft mij stevigheid en rust opgeleverd”

  Floor Pel | Manager arbeid en organisatie

  “Door deze training heb ik een zeer helder beeld van mijzelf en mijn drijfveren gekregen. Het is zeer inspirerend om met een groep gelijkgestemden dit traject te doorlopen”

  Matthijs Creutzberg | Procurement Director

  "Een bijzondere, enerverende en zeer inspirerende ervaring! Mijn doel is helder, de weg ernaar toe krijgt steeds meer vorm en mijn ogen stralen weer!"

  Marieke Fijnvandraat | Senior Manager Strategy, Telecom, Media &Technology

  "Voor mij was dit programma een prima gelegenheid om rustig na te denken en met anderen van gedachten te wisselen over mijn ambitie voor de toekomst. Samen optrekken in een informele, ontspannen setting van mensen met een verschillende achtergrond vond ik leerzaam en inspirerend"

  Eugene van Kaam | Finance manager

  "De training heeft mijn verwachting overtroffen; eigenlijk verwachtte ik de zoveelste training persoonlijke effectiviteit met STARR en dat soort trucjes en wetenswaardigheden. Deze training gaat verder en brengt je van het verleden naar het nu om vervolgens de toekomst te ontdekken. Heb het stuur nu in eigen handen. Dank daarvoor"

  Jan Dirk Hiemstra | Informatie Analist

 • Wie wij zijn

  Het Talentboosters team bestaat uit trainers en coaches met een grote diversiteit aan kennis en ervaring.

  Wil je meer weten over een van onze coaches? Klik op de foto en je komt op het LinkedIn profiel.

 • Partners

  Wij werken graag samen met andere organisaties, onze partners. We leren van elkaar en samen kunnen we meer.

  BRAND business

  Ons creatief geweten

  Samen met BRAND Business organiseren we inspiratie sessies.

  Zo laten we je je talent, potentieel en ambitie ontdekken en in kaart brengen o.a. met behulp van Visual Thinking.

  Ook teamsessies organiseren we samen. In het inspirerende atelier van BRAND Business laten we je de mooiste ontdekkingen doen.

  Onderscheidende waardepropositie

  Maakt jouw organisatie nog beter

  Wat maakt jouw organisatie anders dan je concurrent?

  Waarom is dat relevant voor jouw (potentiële) klanten?

  Hoe leg ik dat het beste uit?

  Business Acceleration helpt je deze vragen te beantwoorden.Een onderscheidende waardepropositie maakt harder groeien mogelijk.

  talenten helder

  Wat zijn jouw top 7 talenten?

  Talenten helder

  Valkuilen in beeld

  Begrijpen hoe je je talenten beter kunt inzetten en je non-strengths beter kunt managen.

   

  Dutch Design Thinking

  Educate to Innovate

  Organisaties hebben ondernemende geesten nodig die de complexe uitdagingen van onze wereld durven aan te gaan. STUDIO.WHY voorziet talenten met een mindset om innovatie en verandering met duurzame impact aan te jagen. Wij trainen mensen en organisaties in een ondernemende mindset.

 • Luister mee

  In deze Podcast vertellen Merthe en Swinda meer over Talent Boosters
  en over hun eigen motivatie

 • - De Blog -

  Onze gedachten over talent ontwikkeling, klik op de titel om de hele blog te lezen.

 • Contact met Talentboosters

  meer weten over ons, over onze mogelijkheden voor maatwerk en incompany

  of over onze individuele Boost programma’s?

  Talent Boosters
  0630375384
  Verstuur
All Posts
×
×
Terms & Conditions
ALGEMENE VOORWAARDEN
De algemene voorwaarden van Talentboosters VOF vormen geen uitzondering op gangbare algemene voorwaarden en zijn dus redelijk eenzijdig en zwart-wit geformuleerd. Talentboosters VOF gaat in al haar samenwerkingen echter uit van een tweetal kenmerken: verbinding en vertrouwen. Bij een conflict zal Talentboosters VOF dan ook altijd vanuit deze twee waarden handelen.

1. DEFENITIES
1.1 Opdrachtnemer: Talentboosters VOF, vertegenwoordigd door Swinda Hagedoorn en Merthe Tiemensma.
1.2 Opdrachtgever: de rechtspersoon of de natuurlijke persoon, die opdracht geeft voor coaching, training of een project, door een voor akkoord getekende offerte of een door Talentboosters VOF bevestigde aanmelding via elektronische learning & development systemen.
1.3 Diensten: alle werkzaamheden waartoe opdracht is gegeven, of die voortvloeien uit, dan wel direct verband houden met de opdracht.
1.4 Deelnemer: de persoon die deelneemt aan coaching, training of het project.

2. TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN
2.1 Deze algemene voorwaarden betreffen alle aanbiedingen en diensten op het gebied van coaching, training en projecten. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.
2.2 Niet alleen de opdrachtnemer maar ook alle personen of ondernemingen die bij de uitvoering van enige opdracht zijn betrokken, kunnen op deze algemene voorwaarden een beroep doen.

3. OFFERTE
3.1 Een offerte is geldig tot een maand na offertedatum, tenzij anders is aangegeven. Kostenopgaven zijn steeds exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
3.2 Offertes zijn gerelateerd aan de omschreven opzet van de dienst. Wijzigingen in deze opzet, die in overleg met de opdrachtgever zijn aangebracht, kunnen leiden tot wijzigingen in de kosten.
3.3 Eventuele wijzigingen in de kosten zullen altijd vooraf met de opdrachtgever worden
afgesproken.
3.4 Offertes zijn gebaseerd op de bij opdrachtnemer beschikbare informatie. 

4. OVEREENKOMST
4.1 Er is sprake van een overeenkomst indien de opdrachtgever binnen de gestelde geldigheidsduur genoemd in 3.1 schriftelijk met de offerte instemt of wanneer de aanmelding van een deelnemer door de opdrachtnemer schriftelijk of via elektronisch learning & development systemen wordt bevestigd.
4.2 Een overeenkomst met een natuurlijke persoon als opdrachtgever kan ook tot stand komen, indien op verzoek van die natuurlijke persoon met of namens opdrachtnemer een gesprek is gevoerd, op basis waarvan partijen het eens worden over een begeleidingstraject en dat gevolgd wordt door toezending door opdrachtnemer van een factuur.
4.3 Wanneer opdrachtnemer de opdracht krijgt om in samenwerking met een derde een opdracht of een gedeelte daarvan te vervullen, zal opdrachtgever in overleg met alle betrokkenen vaststellen wat ieders taak is. Opdrachtnemer aanvaardt geen hoofdelijke aansprakelijkheid, noch aansprakelijkheid voor de uitvoering van de taak en de daarbij behorende werkzaamheden van de derde.
4.4 Is er op het moment van aanmelding geen plaats meer bij de gevraagde training, dan wordt de deelnemer op een wachtlijst gezet. Opdrachtnemer bericht de deelnemer hierover tijdig. Wanneer een plaats vrijkomt, benadert opdrachtnemer de deelnemer die bovenaan de lijst als eerste.

5. GEHEIMHOUDING & VERTROUWELIJKHEID
Opdrachtnemer houdt al wat zij bij de uitoefening van haar werkzaamheden ter kennis komt en dat van vertrouwelijke aard is of geacht kan worden te zijn, geheim. Alleen met toestemming van de opdrachtgever, de deelnemer of op grond van een wettelijke verplichting kan de opdrachtnemer de geheimhouding verbreken.

6. PERSOONSGEGEVENS
Door het aangaan van een overeenkomst wordt aan de opdrachtnemer toestemming verleend voor automatische verwerking van de uit de overeenkomst verkregen persoonsgegevens van de deelnemers. Voor het verdere gebruik van de persoonsgegevens zal de opdrachtnemer handelen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

7. ANNULERING
7.1 Bij trainingen: annulering van deelname aan een training kan tot 4 weken voor de training kosteloos; komt de afmelding 4 weken tot 1 week van te voren dan betaalt men 50% van de training; geschiedt de afmelding 1 week of minder van tevoren, dan is het hele bedrag verschuldigd.
7.2 Indien de opdrachtgever een in-company project om welke reden dan ook voortijdig intrekt, betaalt de opdrachtgever 100% van de totaalsom voor de afgesproken training bij annulering tussen 2 weken en de datum van aanvang van het project; 50% van de totaalsom voor de afgesproken training bij annulering tussen 4 en 2 weken voor aanvang het project en 25% van de totaalsom voor de afgesproken training bij annulering tussen 8 en 4 weken voor aanvang het project.
7.3 1 op 1 Coachsessies dienen ten minste twee werkdagen voor de geplande datum te worden geannuleerd. Indien dit niet het geval is, zal de sessie in rekening gebracht worden. 

8. WIJZIGINGEN
8.1 De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor om trainingen en afspraken te verzetten.
8.2 De opdrachtnemer kan -indien de situatie daartoe aanleiding geeft- de locatie van een training wijzigen.
8.3 Opdrachtnemer stelt deelnemer van de wijziging tijdig en schriftelijk op de hoogte.
8.4 Indien een trainer niet in staat is de training te verzorgen, draagt opdrachtnemer de zorg om een vervangende trainer te vinden.

9. BETALING
9.1 Betaling van het volledige factuurbedrag dient te geschieden binnen de op de factuur vermelde vervaldatum.
9.2 Indien de in 8.1 genoemde betalingstermijn wordt overschreden, zal over het factuurbedrag een rente in rekening gebracht worden, die gelijk is aan de op dat moment geldende wettelijke rente, zonder dat kennisgeving of sommatie daaraan vooraf behoeft te gaan.
9.3 Alle kosten die de opdrachtnemer zowel buiten als in rechte moet maken om incassering van vordering en rente te realiseren, komen ten laste van de opdrachtgever.

 
10. AANSPRAKELIJKHEID
10.1 De opdrachtnemer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door of in verband met door haar verrichtte diensten, tenzij de schade is veroorzaakt door opzet of grove schuld van opdrachtnemer.
10.2 Indien door of in verband met het verrichten van diensten door de opdrachtnemer of anderszins schade aan personen of zaken wordt toegebracht, waarvoor de opdrachtnemer aansprakelijk is, zal die aansprakelijkheid zijn beperkt tot het bedrag van de uitkering uit hoofde van de door de opdrachtnemer afgesloten algemene aansprakelijkheidsverzekering, met inbegrip van het eigen risico dat de opdrachtnemer in verband met die verzekering draagt.

11.BEEÏNDIGING VAN DE OVEREENKOMST
11.1 Opdrachtnemer is gerechtigd de overeenkomst, met onmiddellijke ingang, zonder rechterlijke tussenkomst, te beëindigen door middel van een schriftelijke mededeling indien opdrachtgever in gebreke blijft met voldoening van een door opdrachtnemer verzonden factuur, binnen 14 dagen na schriftelijke aanmaning.
11.2 Zowel opdrachtgever als opdrachtnemer kan de overeenkomst met onmiddellijke ingang door middel van een schriftelijke mededeling beëindigen indien de ander in surseance van betaling komt te verkeren of in staat van faillissement is verklaard. 

12. GESCHILLEN
12.1 Indien de opdrachtnemer en de opdrachtgever dan wel deelnemer een geschil hebben voortvloeiend uit deze overeenkomst, zijn zij gehouden eerst te trachten dit geschil in overleg op te lossen en als dit niet lukt, gebruik te maken van mediation.
12.2 Indien overleg en/of mediation niet tot een oplossing van het geschil leidt, is de bevoegde rechtelijke instantie in het arrondissement waar opdrachtnemer gevestigd is, bij uitsluiting bevoegd van het geschil kennis te nemen.

13. TOEPASSELIJK RECHT
Uitsluitend het Nederlands recht is van toepassing.
×
Privacy Policy
Door het aangaan van een overeenkomst wordt aan Talent Boosters toestemming verleend voor automatische verwerking van de uit de overeenkomst verkregen persoonsgegevens van de deelnemer. Voor het verdere gebruik van de persoonsgegevens zal Talent Boosters handelen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).