Return to site

Talentboosters ... juist NU!

Online en live waar kan

Of onze business op z’n gat ligt? .. Ja, helaas best wel! Veel groepen, teamsessies en grote events zijn uitgesteld en mogelijk zelfs afgesteld.

Een aantal groepen, en een paar individuele begeleidingstrajecten die al van start waren gegaan, hebben we online doorgepakt. In eerste instantie met weerstand bij onszelf. Willen we wel zo ‘afstandelijk’ ons werk moeten doen? Bereiken we op deze manieren wel wat we beogen?

Onzekerheid sloeg toe. Het kostte veel energie. We deelden dit met elkaar. We reflecteerden op onszelf en op elkaar. We stelden onszelf kwetsbaar op en ondervroegen elkaar. We organiseerden als het ware onze eigen ‘Talentboost’.

Na een aantal sessies met elkaar aan de telefoon, online en tijdens een 1.5 meter boottocht kwamen nieuwe ideeën los. De combinatie van binnen en buiten op afstand en met elkaar aan de keukentafel of in de natuur met inachtneming van de regels. Dat werkt!

We zijn er weer, en voelen ons beter en sterker dan ooit!

We merken dat we niet de enigen zijn die met vragen worstelen als: wat wil ik nu eigenlijk en wat heb ik nodig om vitaal en met energie – in veranderende tijden - te werken?

We zien en horen van de mensen die we begeleiden dat juist NU tijd voor jezelf nemen erg belangrijk is. Ook voelen we ons gesterkt door onze eigen ervaring om elkaar verder te helpen een nieuwe balans te vinden. Misschien is deze rare tijd wel een katalysator voor iets dat al een tijdje aan het smeulen was? Iets waar je wat mee wil doen, maar waar je de tijd maar niet voor kon vinden?

Gaandeweg zullen wij, daar waar mogelijk is, onze huidige online sessies verder aanvullen met ‘live’ sessies. We zullen hierbij maatwerk toepassen.

Je bent welkom om eens te sparren en uit te zoeken wat we voor jou, je team of organisatie kunnen betekenen.